skillinge.net

Om Skillinge Bildsamling

 

Om du gillar att titta på gamla foton från Skillinge så kommer säkert dina barn och barnbarn också att göra det. I det digitala fotoalbumet kan du se bilder tagna i Skillinge de senaste 100 åren. Dina bilder från dagens Skillinge är vår gemensamma historia.

IMG_5307

Bildernas arkiveras på www.skillinge.net så att de kommer till nytta och glädje i framtiden. Arkivet drivs med stöd av Skillinge Leje. Tillsammans kan vi bevara vår historia åt kommande generationer. Dina bilder från vardagen och från särskilda händelser är intressanta för framtiden. Om du har pappersbilder, ring 0708 767 544 så kopierar vi dem åt dig. Om du har digitala bilder maila dem till info@skillinge.net 

Denna samling/databas/webbsidor innehåller fotografier och bilder på människor, platser och händelser i Skillinge och har skapats med konstnärliga, journalistiska och historiska syften. Om en bild föreställer dig eller ditt barn, och som du vill få borttagen, var vänlig kontakta den ansvariga utgivaren, se nedan.

Om du ser en bild av någon du tror inte vill ha sitt foto i samlingen, var vänlig kontakta den ansvariga utgivaren, se nedan.

Upphovsrätten för samtliga fotografier och bilder tillhör respektive fotograf eller konstnär och får ej laddas ner eller användas på något sätt utan ägarens/upphovsmannens medgivande/tillstånd.

På denna webbplats visas foto inte korrekt om du använder Explorer 11.17

 Ansvarig utgivare – Terry Hannington

Kontaktuppgifter:
Terry Hannington, Timmermansgatan 62,  27660 Skillinge,   Sverige   tel: +46 708 767 544
e-post: info@skillinge.net
Myndigheten för press,  radio och tv har enligt 1 kap. 5 §  yttrandefrihetsgrundlagen utfärdat utgivningsbevis nr 2020–003 för databasen “skillinge.net”