skillinge.net

Skillinge i fokus

Modern teknik med mobiltelefoner och kompaktkameror betyder att vi tar fler bilder än någonsin. Eftersom vi endast skriver ut ett fåtal av dem riskerar de att gå förlorade för alltid. Dina bilder från Skillinge representerar vår kollektiva visuell historia. Vänligen skicka dina bilder till info@skillinge.net så att vi kan bevara dem åt kommande generationer. Om du gillar att titta på foton från vår by så kommer säkert dina barn och barnbarn också att göra det. Har du bilder?

Vad är SkillingeBildForum? 

Klicka på bilden ovan för mer information.

Karl-Erik Garlöv

Bilder från 1963 – 89

Bilderna från Ankaret 2006 – 2013 är tagna i sociala sammanhang

Klicka på bilden ovan för att komma till fotosamlingen. Om du ser en bild av någon du tror inte vill ha sitt foto i samlingen, var vänlig kontakta den ansvariga utgivaren, se nedan.

Sjungande Quinntetten

Damkören repeterar i Skillinge Emaljs stora lokal i dessa coronatider. Klicka här så kan du se en video.

Denna samling/databas/webbsidor innehåller fotografier och bilder på människor, platser och händelser i Skillinge och har skapats med konstnärliga, journalistiska och historiska syften. Om en bild föreställer dig eller ditt barn, och som du vill få borttagen, var vänlig kontakta den ansvariga utgivaren, se nedan.

Om du ser en bild av någon du tror inte vill ha sitt foto i samlingen, var vänlig kontakta den ansvariga utgivaren, se nedan.

Upphovsrätten för samtliga fotografier och bilder tillhör respektive fotograf eller konstnär och får ej laddas ner eller användas på något sätt utan ägarens/upphovsmannens medgivande/tillstånd.

På denna webbplats visas foto inte korrekt om du använder Explorer 11.17

Senaste uppdatering 17  dec 2020.  Ansvarig utgivare – Terry Hannington

Kontaktuppgifter:
Terry Hannington.   Timmermansgatan 62,    27660 Skillinge,   Sverige    tel: +46 708 767 544    e-post: info@skillinge.net
Myndigheten för press,  radio och tv har enligt 1 kap. 5 §  yttrandefrihetsgrundlagen utfärdat utgivningsbevis nr 2020–003 för databasen “skillinge.net”